Kom zelf bij ons kijken!

Vraag hier een rondleiding aan.
Wordt uw kind bijna vier jaar? Of zoekt u een nieuwe school voor uw kind? Wat een spannende tijd! De keuze voor een basisschool maakt u niet zomaar. Uw kind bezoekt straks immers meerdere jaren deze school. De sfeer, de inhoud van het onderwijs, uw indruk van de school als geheel: het is allemaal belangrijk. We nodigen u daarom ook graag uit voor een rondleiding. We vertellen u meer over onze visie en we horen graag wat ú belangrijk vindt.

Om teleurstelling te voorkomen, moeten we u echter meedelen dat er helaas geen plek is voor nieuwe leerlingen in de schooljaren 2023/2024, 2024/2025 en 2025/2026. Door ruimtegebrek hebben we momenteel de maximale capaciteit bereikt, vooral met broertjes en zusjes van al eerder geplaatste leerlingen.

Kinderen mogen vanaf 3 jaar worden ingeschreven. Als uw kind deze leeftijd nog niet heeft bereikt, kunt u gebruikmaken van de vooraanmelding. Let op dat hier geen rechten aan kunnen worden ontleend, we kunnen dus helaas niet garanderen dat uw kind een plek op onze school krijgt.

Kinderen op De Rietkraag worden toegelaten in volgorde van aanmelding, kinderen die voldoen aan de onderstaande criteria hebben echter voorrang:
 
  1. Kinderen met een broertje of zusje op De Rietkraag;
  2. * Kinderen vanuit Peuterspelen van SKOP die instromen op De Rietkraag en volgens de GBA in Oostzaan wonen;
  3. Kinderen die in de gemeente Oostzaan wonen;
  4. * Kinderen vanuit Peuterspelen van SKOP die instromen op De Rietkraag en volgens de GBA buiten Oostzaan wonen;
  5. Kinderen waarvan ouder(s) in vast dienstverband werken op De Rietkraag;
  6. Kinderen die buiten de gemeente Oostzaan wonen.

*Op dit moment is er nog geen Peuterspelen georganiseerd en vervallen de stappen 2 en 4. 

Rondleiding aanvragen

* Verplichte velden


Wil u uw bezoek voorbereiden? Neem alvast een kijkje in onze school of lees onze schoolgids. Ook hebben we voor u een handig overzicht van de belangrijkste kenmerken van onze school gemaakt.

 

Leerlingen aan het woord

"Die doelenmuren zijn top. Ik mag zelf kiezen of ik instructie nodig heb."

"Het is fijn dat ik zelf de keuze heb, dan kan ik verder als ik de opdrachten snap en krijg ik hulp als ik het nog een beetje lastig vind."