Kinderdagverblijf Het Luchtkasteel

Kinderdagverblijf Het Luchtkasteel vangt kinderen van 0 tot 4 jaar op als ouders werken. De verticale groepen hebben elk een ruimte en staan in verbinding met een ruime hal waarin ze samen kunnen spelen met kinderen uit andere groepen. In vier mooie ruimtes zijn er diverse hoekjes voor de verschillende leeftijden ingericht. Elke ruimte heeft wel een huishoek, een bouwhoek en een rustige leeshoek. Buiten spelen is wat we vaak en graag doen. In de prachtige, omheinde tuin is dan ook genoeg te ontdekken op de paadjes tussen de planten en struiken door. Taartjes bakken in de zandbak, van de glijbaan af of spelen met de bal is altijd een succes.

We werken intensief samen met kinderdagverblijf Het Luchtkasteel van kinderopvangorganisatie TintelTuin. Als uw kind vier jaar wordt, zorgen we voor een warme overdracht, zodat de overgang naar de basisschool soepel verloopt.

Lees hier meer over kinderdagverblijf Het Luchtkasteel.

Leerlingen aan het woord

"Die doelenmuren zijn top. Ik mag zelf kiezen of ik instructie nodig heb."

"Het is fijn dat ik zelf de keuze heb, dan kan ik verder als ik de opdrachten snap en krijg ik hulp als ik het nog een beetje lastig vind."